Nadat de Pannenkoekrit letterlijk in het water was gevallen en het er voor deze zondag ook niet gunstig uitzag, bleek het op zondagochtend (gelukkig) droog. De Zuid-Westerlingen verzamelden zich bij het bekende benzinestation langs de A4, vanwaar we in een lekker tempo richting Anna Paulowna reden. Carmen en Arjen hebben een leuke tourrit in Noord-Holland voorbereid, maar voordat er gereden kon worden, moest de maag gevuld worden. Ook dat kunnen ze goed in het noorden, bij aankomst in Anna Paulowna stond er naast koffie en thee ook heerlijk gebak klaar. Een rit in Noord-Holland onder leiding van Carmen en Arjen staat eigenlijk elk jaar op de agenda, maar ze krijgen het toch elk jaar weer voor elkaar om ons langs dijken en dorpen te leiden waar we niet eerder zijn geweest. Na een tussenstop, uiteraard weer om onze buiken te vullen, reden we naar het eindpunt.

Arjen en Carmen, bedankt voor de leuke rit, maar alles werkte dan ook mee: het weer, de stoomtrein, de kitesurfers etc.