Met de moderne communicatiemiddelen van tegenwoordig is het steeds eenvoudiger om contact te houden met de clubleden. We hebben al een tijdje een ClubgroepsWhat’sApp met ca. 13 deelnemers. En als er dan een weekend komt – zonder geplande clubrit – waarin het mooi weer blijkt te worden is een spontane rit snel in de groep te gooien. Zodoende ontstond zaterdagavond het plan om vandaag in Den Haag te verzamelen en nadat de voorzitter ook nog wat “ouderwetse” SMSjes de wereld in had geslingerd was een groot deel van de club op de hoogte gebracht. Vanwege het vakantieseizoen èn de korte termijnplanning bleef de opkomst beperkt tot 5 personen waarvan er 4 deelnemen aan de ClubgroepsWhat’sApp.

Op de verzamelplaats besloten we om de TomTom een kronkelroute naar Rozenburg te laten verzinnen dus na een leuke rit door het Westland kwamen we op het pontje Maassluis-Rozenburg. Daarna een stop gemaakt op het uitkijkpunt aan het einde van de landtong van Rozenburg met uitzicht op de Maasvlakte. Vervolgens hebben we een tussenstop gemaakt op het terras van Futureland, het gratis informatiecentrum over de aanleg van de 2e Maasvlakte. Daar vandaan nog een ritje naar zo’n beetje het einde van die 2e Maasvlakte waar Arjen nog even ging pootjebaden.

De terugweg bracht ons bij een tankstation voor Peter die immers uit Amersfoort was gekomen en ook weer terug moest. Daar hebben we afscheid genomen om daarna via de snelweg in een steeds kleiner wordend groepje huiswaarts te keren. Ik was rond 16:15 uur weer thuis maar toen had Peter nog een uurtje te sturen.

Come ride & Clubgroepswhat’sApp with Maarten