Na twee afgelaste ritten i.v.m. het weer zou het deze zondag toch niet voor de derde keer bankhangen worden? Verschillende berichten uit het land; Anna Paulowna en Amersfoort regen, Den Haag en Vlaardingen zonnig, Rotterdam bewolkt….en nu? Onze voorzitter maakte de keuze….we gaan rijden!!

Met een clubje Zuiderlingen (verzameld bij tankstation ter hoogte van Leiderdorp) ging het noordwaarts, geen regen onderweg maar wel hier en daar nat asfalt. Het zal toch niet?!? Aangekomen bij verzamelpunt de Alkmaarse Poort was het zonnig (10 minuten ervoor had het nog flink geregend) Onze voorrijders van vandaag (Carmen en Arjen B) zaten er verregend op te drogen. Voorzitter Maarten Kraan werd op het terras verrast door een leuk cadeau van Honda Nederland, geregeld door clublid Vincent van Zon. Na nog wat geklets, een lekkere kop koffie of thee (en voor sommige een vroege lunch of laat ontbijt) heeft Arjen B ons het Noord-Hollandse landschap laten zien tot aan Den Helder. Bedankt voor weer een geslaagde rit, die we ook nog eens volkomen droog gereden hebben.