Verslag door de voorzitter van de “Vlietland & merentocht” zondag 13 juli 2008

Op deze dag stond eigenlijk de “Friesche merentocht” van Carmen gepland maar door omstandigheden kon die niet doorgaan, deze komt terug in de agenda voor 2009.

Om het toch niet geheel voorbij te laten gaan is een select gezelschap clubleden (twee!) toch motor gaan rijden maar Friesland hebben we verruild voor “Vlietland” (een ziekenhuis in aanbouw in Schiedam, zie de foto’s) en we hebben een tussenstop gemaakt bij een meer(tje) dus we hebben ons best weer gedaan dacht ik zo. Aan het einde van onze toertocht nog een 3e clublid ontmoet in Ridderkerk dus ik denk dat we in totaal maximaal 50 km hebben gereden. Arjen wellicht iets meer want die komt tenslotte “helemaal” uit Den Haag……………..

Volgend jaar weer!

Come ride & Vlietland with Maarten