Als clubbestuur maak je begin van het seizoen een agenda voor een heel jaar bekend en daarbij maak je dankbaar gebruik van meetings die reeds georganiseerd worden door anderen zodat je makkelijk “aan kunt schuiven”. Zeker wanneer het de jaarlijks Streetfighter/naked bikemeeting is van MC ’t Gemaal in Waddinxveen kun je er vanuit gaan dat de locatie goed en centraal in het land is, de drank en het eten perfect geregeld zijn, er een band is voor “live muziek” en dat er een flinke opkomst is van fraai verbouwde streetfighters, sprintfietsen uit de USB-klasse (www.explosion.nl/) maar ook redelijk standaard naked bikes.

Ook voor de kids is er zat te doen, het springkussen is altijd populair en er wordt wat rondgecrossed op wat quad’s door het naastgelegen weiland, knulletjes zwart van de modder waren ruimschoots aanwezig! Dan ga je een week of zo voor de meeting nog een E-mailronde doen langs alle betalende leden met een herinnering voor deze meeting, je doet een “post” op het forum,  de weersvoorspellingen zien er goed uit en dan? MEGAOPKOMST van de CB1000club zou je dan denken, toch?!?

Maar niet is minder waar; tourcommissie Coen, redacteur Ed, penningmeester Eric met partner Sylvia en de voorzitter Maarten verschijnen als harde kern en vaste vertegenwoordiging van de CB1000club NEDERLAND! Oké, wat later op de dag verschijnt ook clublid Fred die een thuiswedstrijd heeft, hij woont tenslotte in Waddinxveen dus we toch zijn duidelijk aanwezig?! Nu rijdt de penningmeester sinds kort op een nieuwe Yamaha FZ1 dus gezamenlijk hadden we 3 CB1000’s (Ed, Fred en Maarten) en 1 CB1300 (Coen) als delegatie op deze meeting. Toch al gauw 10% van ons ledenbestand!

We waren van 11:00 tot ca. 15:00 uur gezellig “ brommers aan ’t kieken”, beetje drinken,  kletsen, foto’s maken, hamburgertjes eten, beetje “genieten” van de muziek, afwisselend “live” of een CDtje totdat het initiatief kwam om een toertochtje te gaan maken door de mooie omgeving. Rond 15:00 uur is die meeting meestal op z’n hoogtepunt qua opkomst dus wij hebben ons van onze beste kant laten zien. Zo gezegd zo gedaan dus via wat B-wegen en stadjes kwamen we uit bij Motoport Hillegom waar we ook nog even gestopt zijn. Aldaar afscheid genomen van elkaar omdat de route van de voorzitter afweek van die van de overige bestuursleden, die gingen richting Amsterdam terwijl Vlaardingen toch echt richting ROTTERdam is………..

Ikzelf ben op de terugweg binnendoor nog in Den Haag verzeild geraakt en daar rekenen ze tegenwoordig TOL om over de Laan van Meerdervoort te mogen rijden! En dan maar liefst €.114,-! En dat terwijl ik het helemaal geen mooie straat vindt…………….. Vandaar ook dat ik er met 76 ipv. 50 km/uur doorheen reed! Laserguns rule! En ik heb op de vraag “waarom ik zo hard reed” niet eens geantwoord dat het kwam omdat ik helemaal geen kilometerteller heb.!

WEDEROM hoop ik op wat meer CB1000clubleden volgend jaar? Zodra ik de nieuwe datum weet zal die zeker in de clubagenda van 2007 voorkomen………………