Zoals gebruikelijk komt het bestuur van deze club aan het begin van een nieuw jaar bijeen om de clubagenda voor het komende seizoen op te stellen. Dat is altijd een gezellig samenkomen bij één van de bestuursleden thuis en dit jaar waren we op 6 maart te gast bij webmaster Ronald in Zoetermeer. Zoals te zien is aan de agenda 2016 was ook deze vergadering weer een geslaagde want opnieuw hebben we van april t/m. oktober de data geselecteerd en voor de meeste dagen hebben we ook al een invulling. Ronald en familie bedankt voor de gastvrijheid en allen bedankt voor het meegebrachte lekkers en de gezelligheid. Nu nog veel mooi weer in 2016 en dan komt het allemaal weer goed.

Bij deze vergadering was er ook een “afscheid” van bestuurslid Ed Put uit Haarlem. Hij is één van de grondleggers van de Honda CB1000club NL die later de Honda CB1000/1300club is geworden zoals jullie hem nu kennen. Het is ook weer geen echt vaarwel want Ed blijft gewoon clublid. Wel is hij door het overige bestuur miv. 2017 benoemd als erelid en wordt daarbij vrijgesteld van contributie. Alle leden bedanken Ed voor zijn jarenlange inzet en op de foto’s zie je het afscheidscadeau, een fraaie print op aluminium van zijn ledenfoto. Die zal best een mooi plaatsje krijgen in huize Put.