Uitstel (regen op 31 aug) is geen afstel!

Nadat zaterdag de accu van mijn CB leeg bleek na een korte vakantiebreak, een beetje laden en een beetje duwen, zat er zondagochtend gelukkig toch weer wat fut in. Voor een een deel van de club, steevast de zuiderlingen genaamd, was het verzamelen op de gebruikelijke stop bij benzinestation Total, Leiderdorp. Richting het noorden werd het vervolgens alleen maar donkerder, zwarte wolken en nee toch…. druppels!! Het bleek gelukkig een vergissing van moeder natuur, want hoe dichter bij Ursem, hoe mooier het werd (en bleef).

Na wat bijgekletst te hebben op het terras van de Gouden karper in Ursem, nam Arjen B ons mee door het voor hem zo vertrouwde Noord Holland.

Na een prachtige tocht onder de stralende Noord-Hollandse zon, hebben we afgesloten met de jaarlijkse CBBQ in Anna Paulowna.

Carmen en Arjen bedankt voor de gastvrijheid.

Foto’s hieronder en daaronder twee filmpjes.


Film deel 1
Film deel 2