Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pima164827/domains/superfour.nl/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pima164827/domains/superfour.nl/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 671

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pima164827/domains/superfour.nl/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 684

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pima164827/domains/superfour.nl/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 689

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pima164827/domains/superfour.nl/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 694

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pima164827/domains/superfour.nl/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php:666) in /home/pima164827/domains/superfour.nl/public_html/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51
22 sep – Rondrit Woerden | CB1000/CB1300 Club Nederland
sep 222013
 

22 September is het de eer aan Peter van Eijk om voor te rijden, hij heeft een leuke rit vanuit Woerden uitgestippeld.
Direct na de start gaan we al heel smalle boeren weggetjes in, oefenen en passant 180-ers (ook Peter rijdt wel eens verkeerd  ;-).
We hebben mooie gebieden aan gedaan zoals de Amstel, de Meije en de Vinkeveense plassen.

Peter bedankt, ik heb zeker genoten!